• Hvordan vet jeg hvilket XL-S Medical produkt som passer best for meg?

  Først og fremst: Med hvilken hensikt ønsker du å bruke produktet? Er det for vektreduksjon eller for å opprettholde vekten etter vektnedgang? Bruk vår BMI kalkulator hvis du er usikker.

  XL-S Medical passer alle med overvekt eller fedme. Den kan hjelpe deg å gå ned mer i vekt enn bare ved et balansert kosthold og regelmessig mosjon.
  Den er tilgjenglig i tablettform, så vel som i praktiske og enkle pulversticks.

  Hvis du er normalvektig etter vektnedgang kan XL-S Medical hjelpe deg med å opprettholde en sunn vekt. Mange som har klart å gå ned fra klassifiseringen fedme til normalvekt, har vanskligheter med å holde sin nye vekt. Da kan XL-S Medical være et alternativ.
  Hvis du er undervektig skal du ikke bruke XL-S Medical. Vi anbefaler at du kontakter helsepersonell. 

 • Hvordan virker XL-S Medical Fettbinder?

  Middelets hovedfunksjon er å redusere opptaket av fett fra kosten. XLS Medical Fettbinder reagerer med fettet og danner et klebrig fettfiberkompleks som er for stort til å trenge gjennom veggen i tynntarmen. Det blir deretter eliminert naturlig fra kroppen ved hjelp av normale tarmbevegelser.

  Hvis du inntar 500 færre kalorier om dagen enn det anbefalte inntaket og tar XLS Medical Fettbinder i henhold til instruksjonene, bør du kunne gå ned omtrent tre ganger så mye som du ville ha gjort ved bare å redusere kaloriene i 12 uker*.

  *Resultatet av en dobbelblindet, placebokontrollert studie med 125 friske frivillige.

 • Hvorfor bør jeg ta XLS Medical Fettbinder selv om jeg står over et måltid?

  XLS Medical Fettbinder Direct hjelper deg å gå ned i vekt ved å:

  • Binder opptil 28% av fettet i maten.
  • Reduserer matsuget og gir økt metthet

  Selv om du hopper over et måltid, bør du likevel ta XLS Medical Fettbinder fordi det reduserer matsug og vil forhindre at du spiser snacks mellom måltidene senere.

 • Hvor mye vil jeg gå ned?

  Et godt sted å begynne er å beregne det anbefalte kaloriinntaket for din størrelse og vekt. Vanligvis bør kvinner ha et inntak på rundt 2000 kalorier og menn 2500 kalorier.

  Hvis du forbruker 500 færre kalorier om dagen enn det anbefalte inntaket og tar XLS Medical Fettbinder i henhold til instruksjonene, bør du kunne gå ned omtrent tre ganger så mye som du ville ha gjort ved bare å redusere kaloriene i 12 uker*.

  *Resultatet av en dobbelblindet, placebokontrollert studie med 125 friske frivillige.

 • Hvor lenge bør jeg ta XL-S Medical Fettbinder?

  Vi anbefaler at du tar XLS Medical Fettbinder i en måned eller lengre, avhengig av ønsket vekttap.

  Resultatene av studiene gjelder når du bruker produktene i 12 uker.

 • Hva er ingrediensene i XL-S Medical?

  XLS Medical Fettbinder og XLS Medical Fettbinder Direct har samme hovedingrediens: Litramine™. Litramine er et patentert fiberkompleks fremstilt av tørkede kaktusblader. Det er rikt på fiber, og delvis både løselig og uløselig. Det er klinisk dokumentert at Litramine™ kan binde fett direkte, uten farmakologiske effekter på menneskekroppen. XLS Medical Fettbinder, i tabletter, inneholder også vitamin A (133,33 mcg), D (0,83 mcg) og E (1,67 mcg).

  XLS Max Strength Produktet inneholder Clavitanol™, et patentert, naturlig kompleks som reduserer nedbrytningen og opptaket av fett,komplekse karbohydrater og sukker i form av kalorier. Det medfører at kaloriopptaket reduseres og hjelper deg med å gå mer ned i vekt enn ved kun å spise kaloriredusert kost og regelmessig mosjon.

   

   

   

 • Hva er den anbefalte doseringen, og når bør jeg ta den?

  XLS Medical Fettbinder Direct:
  Ta én stick, 3 ganger om dagen. Hell innholdet i sticken direkte i munnen og svelg det. Doser uten vann. Hvis du spiser, bør sticks inntas direkte etter hovedmåltidene. For gunstig fibervirkning i mage- og tarmsystemet anbefales det å drikke minst 2 liter vann om dagen.

  Vi anbefaler at du tar XLS Medical Fettbinder Direct i en måned eller lengre, avhengig av ønsket vekttap.

   

  XLS Medical Fettbinder:
  Ta 2 tabletter med vann 3 ganger om dagen. Dersom du spiser, bør tablettene tas direkte etter hovedmåltidet.

  For gunstig fibervirkning i mage- og tarmsystemet anbefales det å drikke minst 2 liter vann om dagen.

  Vi anbefaler at XLS Medical Fettbinder i en måned eller lengre, avhengig av ønsket vekttap.

   

  XLS Medical Max Strenght
  Ta to tabletter 30 min før to av dagens hovedmåltider. Kun 4 tabletter/dag.

   

 • Er XL-S Medical-produkter sikre?

  XLS Medical -produkter inneholder naturlig aktiv ingrediens med klinisk dokumentert effekt. De er skånsomme mot systemet og forstyrrer ikke kroppens naturlige prosesser.

 • Har XL-S Medical-produkter noen bivirkninger?

  XLS Medical -produkter har høy tolerabilitet. Fordi de er sertifisert som medisinske enheter i klasse IIb, har produktene gjennomgått strenge sikkerhetstester i henhold til internasjonale standarder.

 • Hva er en medisinsk enhet og hvordan skiller den seg fra tradisjonell medisin?

  En medisinsk enhet er utformet for å fungere på eller inne i kroppen – enten midlertidig eller permanent. Dens hovedmål er å forhindre, diagnostisere, overvåke eller behandle sykdommer.

  Hovedforskjellen sammenlignet med tradisjonelle medisiner er at de medisinske enhetene fungerer mekanisk, og ikke farmakologisk. Den fungerer altså sammen med kroppen i stedet for å påvirke kjemien i menneskelige celler.

 • Er en medisinsk enhet like effektiv som medisiner?

  Medisinske enheter fungerer direkte på problemets grunnleggende årsak og hvor problemer er. Så de kan være like effektive som konvensjonelle medisiner med å forhindre og behandle sykdommer.

 • Trenger jeg en resept på XL-S Medical?

  Nei, XL-S Medical er ikke et reseptbelagt legemiddel, men selges via apotek. Man må være over 18 år for å bruke XL-S Medical. Produktene er ment for vektreduksjon til personer med BMI>25 og skal kun benyttes til vektkontroll etter vektnedgang ved BMI fra 18,5- 25. Rådfør deg gjerne med apotekansatte for mer informasjon om produktene.

 • Egner XL-S Medical-produkter seg for barn?

  Nei.

  XLS Medical anbefales bare for voksne over 18 år. 
  Dersom du er usikker, rådfør deg med fastlegen eller med helsepersonell.

 • Kan tabletten deles eller knuses inn i mindre deler hvis jeg har problemer med å svelge den?

  Nei, dessverre. Knuste tabletter virker ikke like bra.

 • Hva er forskjellen mellom XL-S Medical Fettbinder og XL-S Medical Fettbinder Direct?

  XLS Medical Fettbinder Direct er en pulverstick som tas direkte i munnen, uten vann, mens XLS Medical Fettbinder er en tablett. De har samme aktive ingrediens: Litramine. Også den aktive mekanismen er den samme. De har begge klinisk dokumentert virkning og kan hjelpe deg med å gå ned opptil tre ganger mer enn du klarer ved å kun spise sunnere.

 • Er det umulig å kombinere Fettbinder og Fettbinder Direct?

  Ja, det er mulig å ta både XLS Medical Fettbinder og XLS Medical Fettbinder Direct. Bare sørg for å overholde doseringen (1 stick = 2 tabletter). Eksempel: Etter frokost tas 2 tabletter med vann, etter lunsj tas 1 stick (direkte dose uten vann) og etter middag tas 2 tabletter med ett glass vann. Med forbruket av XLS Medical Fettbinder og XLS Medical Fettbinder Direct anbefaler vi å drikke tilstrekkelig med vann i løpet av dagen.

 • Kan sticks med XL-S Medical Fettbinder Direct helles i væske eller blandes med yoghurt?

  Nei, XLS Medical Fettbinder Direct tas direkte i munnen, uten vann. Hvis du vil, kan du drikke litt væske etter at sticks er inntatt.

  For gunstig fibervirkning i mage- og tarmsystemet anbefales det å drikke minst 2 liter vann om dagen.

 • Jeg har en BMI som klassifiseres som normalvekt. Kan jeg fortsatt bruke XL-S Medical?

  XL-S Medical skal ikke brukes til å gå ned i vekt hvis du er normalvektig, dvs (BMI 18,5-25). XL-S Medical kan i midlertid hjelpe deg med å opprettholde vekten din, for eksempel når du har nådd målvekten din, som en del av en sunn livsstil, dvs sammen med mosjon og et sunt og balansert kosthold.

  Les mer om dette