• Hvordan vet jeg hvilket XL-S Medical-produkt som er best for meg?

  XLS Medical Fettbinder er for alle som sliter med overvekt eller fedme. Det kan hjelpe deg med å gå ned opptil tre ganger mer enn ved kun å spise sunnere. Det er tilgjengelig både i form av tabletter og praktiske pulversticks med NYE XLS Medical Fettbinder Direct.

  XLS Medical Karboblokker er spesielt utviklet for dem som spiser mye karbohydrater. Bruk dette produktet bare hvis du ikke kommer deg gjennom dagen uten å spise store mengder med pasta, brød eller ris.

  XLS Medical Appetittdemper er et spesialprodukt for dem som ikke klarer å kontrollere appetitten og legger på seg fordi de spiser store porsjoner og snacks mellom måltidene.

 • Hvordan virker XL-S Medical Fettbinder?

  Middelets hovedfunksjon er å redusere opptaket av fett fra kosten. XLS Medical Fettbinder reagerer med fettet og danner et klebrig fettfiberkompleks som er for stort til å trenge gjennom veggen i tynntarmen. Det blir deretter eliminert naturlig fra kroppen ved hjelp av normale tarmbevegelser.

  På grunn av de fettbindende egenskapene reduserer XLS Medical Fettbinder hastigheten som maten forlater magen med. Det forhindrer også at blodsukkernivåene stiger for raskt, slik at du kan føle deg mettere i lengre tid med mindre søtsug.

  Hvis du inntar 500 færre kalorier om dagen enn det anbefalte inntaket og tar XLS Medical Fettbinder i henhold til instruksjonene, bør du kunne gå ned omtrent tre ganger så mye som du ville ha gjort ved bare å redusere kaloriene i 12 uker*.

  *Resultatet av en nylig dobbelblindet, placebokontrollert studie med 125 friske frivillige.

 • Hvorfor bør jeg ta XLS Medical Fettbinder selv om jeg står over et måltid?

  XLS Medical Fettbinder har en trippelvirkning:

  • Binder opptil 28 prosent av fettet.
  • Dokumentert effekt på økt metthetsfølelse.
  • Inneholder fiber som har en positiv effekt på fordøyelsen.

  Selv om du hopper over et måltid, bør du likevel ta XLS Medical Fettbinder fordi det reduserer appetitten og vil forhindre at du spiser snacks mellom måltidene senere.

 • Hvor mye vil jeg gå ned?

  Et godt sted å begynne er å beregne det anbefalte kaloriinntaket for din størrelse og vekt. Vanligvis bør kvinner ha et inntak på rundt 2000 kalorier og menn 2500 kalorier.

  Hvis du forbruker 500 færre kalorier om dagen enn det anbefalte inntaket og tar XLS Medical Fettbinder i henhold til instruksjonene, bør du kunne gå ned omtrent tre ganger så mye som du ville ha gjort ved bare å redusere kaloriene i 12 uker*.

  *Resultatet av en nylig dobbelblindet, placebokontrollert studie med 125 friske frivillige.

 • Hvor lenge bør jeg ta XL-S Medical Fettbinder?

  Vi anbefaler at du tar XLS Medical Fettbinder i en måned eller lengre, avhengig av ønsket vekttap.

 • Hva er ingrediensene i XL-S Medical?

  XLS Medical Fettbinder og XLS Medical Fettbinder Direct har samme hovedingrediens: Litramine™. Litramine er et patentert fiberkompleks fremstilt av tørkede kaktusblader. Det er rikt på fiber, og delvis både løselig og uløselig. Det er klinisk dokumentert at Litramine™ kan binde fett direkte, uten farmakologiske effekter på menneskekroppen. XLS Medical Fettbinder, i tabletter, inneholder også vitamin A (133,33 mcg), D (0,83 mcg) og E (1,67 mcg).

  XLS Medical Karboblokker er laget av PhaseLite™. PhaseLite™ er et høykonsentert glykoproteinkompleks utvinnet fra en GMO-fri vegetabilsk kilde. Det er klinisk dokumentert at PhaseLite™ reduser opptaket av karbohydrater. I tillegg senker det reduserte opptaket av karbohydrater i kosten plasmaglukosenivåene, som følgelig reduserer insulinutskillelsen. Dette gjør det lettere å håndtere mange former for sug, og det kan igjen bidra til vekttap.

  XLS Medical Appetittdemper er laget med Redusure™, et spesialisert fiberkompleks med høy svelleevne. Redusure™ er rikt på vannløselige diettfibre som kan svelle til mer enn 45 ganger sin opprinnelige størrelse. Kliniske studier har vist at Redusure™ kontrollerer appetitten og sultanfall ved å fremme en behagelig følelse av metthet. Redusure™ oppnår sine virkninger gjennom mekanismer som er definert av metthet, sult og appetitt.

 • Hva er den anbefalte doseringen, og når bør jeg ta den?

  XLS Medical Fettbinder Direct:
  Ta én stick, 3 ganger om dagen. Hell innholdet i sticken direkte i munnen og svelg det. Doser uten vann. Hvis du spiser, bør sticks inntas direkte etter hovedmåltidene. For gunstig fibervirkning i mage- og tarmsystemet anbefales det å drikke minst 2 liter vann om dagen.

  Vi anbefaler at du tar XLS Medical Fettbinder Direct i en måned eller lengre, avhengig av ønsket vekttap. Så snart du har oppnådd ønsket vekttap kan XLS Medical Fettbinder Direct fortsatt brukes som et veldig praktisk verktøy for å holde vekten stabil.

   

  XLS Medical Fettbinder:
  Ta 2 tabletter med vann 3 ganger om dagen. Dersom du spiser, bør tablettene tas direkte etter hovedmåltidet.

  For gunstig fibervirkning i mage- og tarmsystemet anbefales det å drikke minst 2 liter vann om dagen.

  Vi anbefaler at XLS Medical Fettbinder i en måned eller lengre, avhengig av ønsket vekttap.

   

  XLS Medical Karboblokker:
  Ta 2 tabletter med vann 3 ganger om dagen, før hvert hovedmåltid. Vi anbefaler at du tar XLS Medical Karboblokker i en måned eller mer, avhengig av ønsket vekttap.

   

  XLS Medical Appetittdemper:
  Ta 3 kapsler 30 minutter før et måltid og/eller mellom måltider for å unngå snacksfristelser.

 • Er XL-S Medical-produkter sikre?

  XLS Medical -produkter er naturlige med dokumentert klinisk virkning. De er skånsomme mot systemet og forstyrrer ikke kroppens naturlige prosesser.

 • Har XL-S Medical-produkter noen bivirkninger?

  XLS Medical -produkter har høy tolerabilitet og ingen uønskede bivirkninger. Fordi de er sertifisert som medisinske enheter i klasse IIb, har produktene gjennomgått strenge sikkerhetstester i henhold til internasjonale standarder.

 • Hva er en medisinsk enhet og hvordan skiller den seg fra tradisjonell medisin?

  En medisinsk enhet er utformet for å fungere på eller inne i kroppen – enten midlertidig eller permanent. Dens hovedmål er å forhindre, diagnostisere, overvåke eller behandle sykdommer.

  Hovedforskjellen sammenlignet med tradisjonelle medisiner er at de medisinske enhetene fungerer mekanisk, og ikke farmakologisk. Den fungerer altså sammen med kroppen i stedet for å påvirke kjemien i menneskelige celler.

 • Er en medisinsk enhet like effektiv som medisiner?

  Medisinske enheter fungerer direkte på problemets grunnleggende årsak og hvor problemer er. Så de kan være like effektive som konvensjonelle medisiner med å forhindre og behandle sykdommer.

 • Trenger jeg en resept på XL-S Medical?

  Nei, det trengs ikke. Du kan ganske enkelt kjøpe produktet online eller fra nærmeste apotek – så lenge din kroppsmasseindeks er over 18,5.

 • Egner XL-S Medical-produkter seg for barn?

  Nei.

  XLS Medical anbefales bare for voksne over 18 år. 
  Dersom du er usikker, rådfør deg med fastlegen eller med helsepersonell.

 • Kan tabletten deles eller knuses inn i mindre deler hvis jeg har problemer med å svelge den?

  Nei, dessverre. Knuste tabletter virker ikke like bra.

 • Hva er forskjellen mellom XL-S Medical Fettbinder og XL-S Medical Fettbinder Direct?

  XLS Medical Fettbinder Direct er en pulverstick som tas direkte i munnen, uten vann, mens XLS Medical Fettbinder er en tablett. De har samme aktive ingrediens: Litramine. Også den aktive mekanismen er den samme. De har begge klinisk dokumentert virkning og kan hjelpe deg med å gå ned opptil tre ganger mer enn du klarer ved å kun spise sunnere.

 • Er det umulig å kombinere Fettbinder og Fettbinder Direct?

  Ja, det er mulig å ta både XLS Medical Fettbinder og XLS Medical Fettbinder Direct. Bare sørg for å overholde doseringen (1 stick = 2 tabletter). Eksempel: Etter frokost tas 2 tabletter med vann, etter lunsj tas 1 stick (direkte dose uten vann) og etter middag tas 2 tabletter med ett glass vann. Med forbruket av XLS Medical Fettbinder og XLS Medical Fettbinder Direct anbefaler vi å drikke tilstrekkelig med vann i løpet av dagen.

 • Kan sticks med XL-S Medical Fettbinder Direct helles i væske eller blandes med yoghurt?

  Nei, XLS Medical Fettbinder Direct tas direkte i munnen, uten vann. Hvis du vil, kan du drikke litt væske etter at sticks er inntatt.

  For gunstig fibervirkning i mage- og tarmsystemet anbefales det å drikke minst 2 liter vann om dagen.