Som nr.1 innen vektreduksjon i Europa*, har XLS Medical hjulpet tusenvis av kvinner med å oppnå deres vektmål. Det er klinisk bevist: Ved å ta XLS Medical , vil du gå ned opptil 3 ganger flere kilo, enn ved kun å spise bedre. For å hjelpe deg med å oppnå dine vektmål er det viktig å bruke XLS Medical Fettbinder som anvist: 3*2 tabletter pr. dag. Her er tre enkle steg som kan hjelpe deg på reisen ned i vekt:

 

1) Ta 3x2 tabletter pr. dag i minst en måned

Vi anbefaler at du tar 2 XLS Medical Fettbinder tabletter, 3 ganger pr. dag. Tablettene skal tas etter måltid. Selv hvis du hopper over et måltid, skal du fortsatt ta XLS Medical Fettbinder ettersom den reduserer appetitten og vil forhindre at du småspiser mellom måltider. Husk at det ikke er anbefalt å ta mer en 6 tabletter pr. dag. Vi anbefaler å ta XLS Medical Fettbinder i en måned eller mer avhengig dine vektnedgangsmål.

 

2) Start en sunnere livsstil

Effektiv vektkontroll krever langsiktig forpliktelse til en sunn livsstil. Tilegne seg en sunn livsstil, spise den riktige maten, drikke rikelig med vann og holde seg aktiv, vil alltid være avgjørende for enhver vektnedgangsplan. Ta en titt på våre diett og mosjonsplaner under for å kickstarte din reise ned i vekt.

 

* IMS Health, Europeanreport Weightloss category14A, MAT june 2012