XL-S Medical er Europas største vektreduksjonsmerke og har hjulpet tusensvis av personer med å oppnå og opprettholde sine vektredusjonsmål. Det er klinisk dokumentert at XL-S Medical hjelper deg å gå ned opptil 3 ganger mer enn ved kun å spise kaloriredusert kost og regelmessig mosjon. For å oppnå dine vektreduksjonsmål er det viktig å bruke produktene i henhold til instruksjonene i kombinasjon med et balansert kosthold og regelmessig fysisk aktivitet. Her er noen enkle trinn for å hjelpe deg på veien til vektreduksjon, og for å opprettholde vekten etter vekttapp: 

Gå ned i vekt med XL-S Medical

Fettbinder passer deg som spiser en fettrik kost.

 

Fettbinder - Ta 2 tabletter x 3 ganger daglig i minst en måned

Vi anbefaler at du tar 2 tabletter av XL S Medical fettbinder, 3 ganger om dagen, rett etter måltid. Selv om du hopper over et måltid skal du fortsatt ta 2 tabletter XL S Medical fettbinder, ettersom den reduserer appetitten og forhindrer at du småspiser mellom måltidene. Ta ikke flere enn 6 tabletter daglig. Vi anbefaler at du tar XL S Medical fettbinder i en måned eller lengre avhengig av ditt vektreduksjonsmål.

 

Fettbinder Direct - Ta 1 pulverstick x 3 ganger daglig i minst en måned

Vi anbefaler at du tar 1 pulverstick av XL  S Medical fettbinder Direct, 3 ganger om dagen, rett etter måltid. Selv om du hopper over et måltid, skal du fortsatt ta 1 pulverstick av XL S Medical fettbinder Direct, ettersom disse reduserer appetitten og forhindrer at du småspiser mellom måltidene. Ta ikke flere enn 3 pulversticks om dagen. Vi anbefaler at du tar XL S Medical fettbinder Direct i en måned eller lenger avhengig av ditt vektreduksjonsmål. 

 

Max Strength –Ta 2 tabletter x 2 daglig

Hvis du vil øke hastigheten på vekttapet ytteligere, er XL-S Max Strength et godt alternativ, da det gir opptil 33% mer vekttapp sammenlignet med Fettbinder som reduserer kaloriopptaket fra fett, komplekse karbohydrater og sukker.

Vi anbefaler at du tar 2 tabletter XL S Medical Max Strength, 30 minutter før to av dagens hovedmåltider (for eksempel lunsj og middag). For å få maksimal effekt er det viktig at du tar 2 tabletter, 2 ganger daglig. Vi anbefaler at du tar XL S Medical Max Strength i en måned eller lengre avhengig av ditt vektreduksjonsmål. 

 

Ta noen steg mot en sunnere livsstil

For å oppnå dine vektmål er det viktig å kombinere XL-S Medical produkter med et balansert  kosthold og regelmessig fysisk aktivitet. Tilegne seg en sunn livsstil, spise riktig mat, drikke mye vann og være aktiv er alltid viktig for alle vektreduksjonsplaner. Ta en titt på våre kostholds- og treningsplaner nedenfor for å kickstarte din vektreduksjonsreise.
 

Oppretthold din vekt

Mange som har klart å gå ned i vekt har vanskeligheter med å opprettholde sin nye vekt, da kan XL-S være et alternativ. XL-S Medical hjelper deg å beholde en sunn vekt etter vektnedgangen, som en del av en sunn livsstil, dvs sammen med mosjon og et sunt og balansert kosthold. Bruk produktet i henhold til anbefalingene som står i pakningsvedlegget. 
 

 

* IMS Health, Europeanreport Weightloss category14A, MAT june 2012